image

VDA GIETVLOER

De VDA gietvloer is een naadloze vloer die in meerdere lagen aangebracht en gegoten wordt. De vloer bestaat uit verschillende vloeibare kunststoffen in een unieke samenstelling die na vermenging met elkaar uitharden en een zeer sterk geheel vormen.

Door de voortdurende ontwikkeling van onze grondstoffen samen met onze leveranciers zijn VDA gietvloeren zeer slijtvast en nauwelijks gevoelig voor scheuren. Ze zijn uitermate geschikt voor toepassing met vloerverwarming en hebben een lange levensduur van meer dan 40 jaar.

Het gieten van de vloer gebeurt in verschillende stappen op verschillende dagen. Niet alleen deze werkzaamheden maar ook de voorbereidingen zijn van belang om een mooi eindresultaat te kunnen realiseren

image

SHOWROOM

Een VDA gietvloer past in elk interieur en is in maar liefst 5.000 kleuren en kleurcombinaties verkrijgbaar. Om de keuze nog groter te maken kunnen al deze kleuren in mat, zijdeglans of hoogglans afgewerkt worden.

In onze showroom zijn een groot aantal kleuren te bekijken en denken we graag mee over de mogelijkheden.

Maak een afpsraak in onze showroom
image
NAADLOOS

Geeft rust en ruimte in het interieur.

image
FLEXIBEL

Zeer geschikt voor nieuwbouw en verbouw.

image
VLOEISTOFDICHT

Is in elke ruimte in huis en bedrijf toepasbaar.

image
HYGIËNISCH

Gemakkelijk in onderhoud en zeer geschikt bij allergieën.

image
SLIJTVAST

Duurzaam en slijtvast, blijft ook bij intensief gebruik lang mooi.

image
VLOERVERWARMING

Nauwelijks warmteweerstand voor een zeer hoog rendement.

Onderhoud van een VDA gietvloer

VDA gietvloeren hebben geen jaarlijks terugkerend onderhoud nodig maar moeten natuurlijk wel schoongemaakt worden. Doordat de vloer naadloos is, is de vloer hygiënisch en erg geschikt voor mensen met een allergie.

Afhankelijk van de hoeveelheid stof en vuil kan de vloer eenvoudig met een stofwisser of stofzuiger schoongemaakt worden.

Is er sprake van hardnekkiger vuil of vlekken op de vloer dan kan de vloer gedweild worden met water en een speciaal reinigingsmiddel. Na het aanbrengen van een gietvloer laten wij een startpakket achter met daarin de producten die bedoeld zijn voor de aangebrachte gietvloer.

Klik op onderstaande producten om de verschillende schoonmaakproducten gemakkelijk online te bestellen. Let op, deze producten zijn specifiek bedoeld voor een VDA gietvloer en zijn niet direct voor elke gietvloer geschikt.

Zijn er vragen over het onderhoud, bel of mail ons gerust.

image

ZAKELIJKE VLOEREN

VDA gietvloeren worden niet alleen in woningen toegepast maar ook in verschillende zakelijke omgevingen. Met name het functionele gebruik vraagt hierbij om een gericht advies. Laat hier de gegevens achter dan nemen wij contact op voor het maken van een afspraak of telefonisch advies.
#Werken bij VDA

KIJK HIER VOOR DE ACTUELE VACATURES

Ben je een ervaren applicateur of wil je juist dit mooie vak leren, wij maken graag kennis!

WANDEN

Naadloos en vloeistofdicht

Ontdek meer5 jaar garantie

Wij staan achter ons product

VDA gietvloeren zijn een 100 % Nederlands kwaliteitsproduct en worden volgens de hoogste standaarden ontwikkeld en getest. VDA geeft daarom op haar gietvloeren standaard 5 jaar garantie.

Om aanspraak te kunnen maken op deze garantie is de enige voorwaarde dat de gietvloer op normale wijze gebruikt is en op de juiste manier onderhouden wordt volgens ons onderhoudsadvies. De onderhoudsadviezen laten wij samen met de onderhoudsproducten achter nadat de vloer gegoten is.

Is er tijdens de garantieperiode een klacht over de gietvloer en valt de klacht binnen de garantievoorwaarden dan herstellen of vervangen wij de vloer.

De garantie geldt niet voor dampspanning door vochtwerking vanuit de ondergrond of voor scheurvorming veroorzaakt door werking in de ondergrond. Daarnaast valt slijtage die wordt veroorzaakt door onjuist gebruik, krassen, schokken, verkeerde onderhoudsmethoden, ongelukken of vergelijkbare gebeurtenissen buiten de garantie.