Lokaal bedrijf

Vanuit Groningen bent u in korte tijd in onze showroom waar u onze gietvloeren kunt bekijken. Onze showroom ligt op zo’n 15 minuten afstand van Groningen.

Kwaliteit

Door de voortdurende ontwikkeling van onze grondstoffen samen met onze leveranciers zijn VDA gietvloeren zeer slijtvast en nauwelijks gevoelig voor scheuren

Showroom

Meer dan 500 m2 VDA gietvloeren en wandcoatings zijn te bekijken en ervaren in de VDA showroom. Wij geven graag advies en maken vrijblijvend een offerte.

image

Waarom VDA gietvloeren?

VDA gietvloeren is dé specialist in Groningen en omgeving in het maken van PU gietvloeren voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Wij werken vanuit onze vestiging in Vries wekelijks in Groningen en de directe omgeving van Groningen.

Onze buren korting

Kiest u voor nieuwbouw dan treft u ons in Groningen wekelijks aan in de verschillende nieuwbouwprojecten. Koopt u gezamenlijk met uw buren in Groningen een nieuwe PU gietvloer dan levert dit een leuke burenkorting op. Wilt u met uw nieuwe buren uit Groningen gezamenlijk afspreken in onze showroom, ook dat kan. We organiseren regelmatig informatieavonden voor nieuwe buren.

Maak een afpsraak in onze showroom

Een polyurethaan of epoxy gietvloer?

In onze showroom zijn verschillende gietvloeren te bekijken. We leggen u uit welke verschillende gietvloeren er zijn en hoe een EP of PU gietvloer opgebouwd wordt. Elk type gietvloer heeft een andere functie en ook esthetisch een andere uitstraling.

In woningen leggen wij onze unieke VDA gietvloer. Deze PU gietvloeren zijn flexibel, naadloos en vloeistofdicht en daarmee geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ook in het aardbevingsgebied buiten Groningen herstellen wij regelmatig vloeren en brengen daarbij ons speciale gietvloer systeem bedoeld voor aardbevingsschade aan.

In zakelijke projecten leggen wij, afhankelijk van de functie diverse soorten EP en PU gietvloeren. Naast creatieve vloeren in verschillende vormen en kleuren zijn wij ook gespecialiseerd in het aanbrengen van ESD gietvloeren, deze anti-statische vloeren zijn bedoeld voor specifieke ruimtes.

image

Showroom op fietsafstand van Groningen

Vanuit Groningen bent u in korte tijd in onze showroom waar u onze verschillende PU gietvloeren kunt bekijken. Onze showroom is dicht bij de A28 gelegen, op zo’n 10 minuten afstand van Groningen. Wij werken in onze showroom op afspraak en kunnen zo de tijd voor u nemen om uit te leggen op welke manier wij onze gietvloeren maken en wat dit voor uw betekent in de voorbereidingen in de bouw of verbouw van uw woning in Groningen of de omgeving van Groningen.

Aan de hand van een groot aantal verschillende kleuren gietvloeren kiezen we samen met u de kleur die het beste bij uw woonstijl past. Gaat u nieuw bouwen in Groningen, heeft u een andere woning aangekocht of gaat u uw woning in Groningen verbouwen, wij leggen u graag in onze showroom uit hoe een PU gietvloer uw huis mooier kan maken.

Maak een afpsraak in onze showroom

Gietvloeren in elke kamer

Door de vloeistofdichtheid en flexibiliteit zijn VDA gietvloeren in elke ruimte aan te brengen. Door de structuur en samenstelling is een VDA gietvloer zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Een optimaal rendement zorgt voor een aangename leefruimte maar ook voor kosten besparing. Zelfs in de doucheruimte zijn onze PU gietvloeren zeer geschikt en niet glad in gebruik. Doordat er geen voegen in de PU gietvloer zijn, zijn ze eenvoudig schoon te maken.

Meer inspiratie
Pic Pic

Nieuwbouw of verbouw?

De VDA gietvloer kan zowel in nieuwbouw als in renovatie toegepast worden. De gietvloer kan op nagenoeg elke ondergrond aangebracht worden en is daarmee erg breed inzetbaar. Wel belangrijk om voordat uw het (ver)bouw proces start, eerst de juiste informatie bij ons in te winnen om te voorkomen dat er onnodig extra kosten gemaakt moeten worden.

Onderhoud

Het onderhoud van een VDA gietvloer is eenvoudig. Droog vuil kan eenvoudig met een stofzuiger of vloerwisser van de gietvloer verwijderd worden. Doordat onze gietvloeren vloeistofdicht zijn kunnen ze ook eenvoudig nat met een vlakmop schoon gemaakt worden. Bij de oplevering van een gietvloer ontvangt u een schoonmaakpakketje met onderhoudsinstructies hoe u uw VDA gietvloer het beste kunt reinigen en onderhouden. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen voor meer advies en specifiekere vragen.

Een keer langskomen in onze Showroom?

Maak een afpsraak