image

VDA WANDCOATING

VDA wandcoating is functioneel én mooi! De wanden nemen geen vuil op, zijn afwasbaar en daardoor gemakkelijk in onderhoud. Omdat ze waterdicht zijn, zijn ze in elke ruimte in huis toe te passen, zelfs in de badkamer.

VDA wandcoating is in praktisch elke uni kleur te verkrijgen. De kleuren kunnen afgestemd worden op de kleuren van een VDA gietvloer waardoor de ruimte een eenheid wordt.

Eenvoud in vorm en onderhoud

Naadloos en glad in meer dan 3.000 kleuren

image

Advies

Voor een duurzaam eindresultaat zijn de voorbereidingen in de (ver-)bouw van groot belang. In onze showroom geven we hier uitleg en informatie over.

VERKRIJGBAAR IN 3000 KLEUREN
UV KLEURSTABIEL
NAADLOOS
VLOEISTOFDICHT
HYGIENISCH
Maak een afspraak in onze showroom3 jaar garantie

GARANTIE

VDA wandcoatings zijn een 100% Nederlands kwaliteitsproduct en worden volgens de hoogste standaarden ontwikkeld en getest. VDA geeft daarom op haar wandcoatings standaard 3 jaar garantie.

Om aanspraak te kunnen maken op deze garantie is de enige voorwaarde dat de wanden op normale wijze gebruikt zijn en op de juiste manier onderhouden wordt volgens ons onderhoudsadvies. Na het aanbrengen van de wandcoating laten wij deze onderhoudsadviezen achter.

Is er tijdens de garantieperiode een klacht over de wandcoating en valt de klacht binnen de garantievoorwaarden dan herstellen of vervangen wij de wandcoating kosteloos.

De garantie geldt niet voor dampspanning door vochtwerking vanuit de ondergrond of voor scheurvorming veroorzaakt door werking in de ondergrond. Daarnaast valt slijtage die wordt veroorzaakt door onjuist gebruik, krassen, schokken, verkeerde onderhoudsmethoden, ongelukken of vergelijkbare gebeurtenissen buiten de garantie.
#Werken bij VDA

KIJK HIER VOOR DE ACTUELE VACATURES

Ben je een ervaren applicateur of wil je juist dit mooie vak leren, wij maken graag kennis!